Woningen worden ingeladen...

Ferry van Dijk

Bij Van Dijk & Ten Hove Makelaardij geloof ik in een persoonlijke en transparante benadering. Elke klant is uniek, en daarom bied ik op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Mijn diepgaande kennis van de lokale markt, gecombineerd met mijn passie voor vastgoed, stelt mij in staat om u de best mogelijke service te bieden.

Mijn naam is Ferry van Dijk en ik ben trots om u welkom te heten bij mijn makelaardij. Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt sta ik klaar om u te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in uw leven: het kopen of verkopen van een huis.

Over Ferry van Dijk

Met een achtergrond in financiële dienstverlening en een passie voor vastgoed, ben ik meer dan twintig jaar geleden begonnen in de vastgoedsector. Mijn carrière startte ik bij een toonaangevende bank, waar ik waardevolle ervaring opdeed in hypotheken, financiële planning en vastgoedbeleggingen. Deze kennis gebruik ik nu dagelijks in mijn werk als makelaar om klanten te adviseren over de financiële aspecten van hun woningtransacties.

In 2022 besloot ik mijn eigen makelaardij te starten: Van Dijk & Ten Hove Makelaardij. Gedurende deze jaren heb ik een reputatie opgebouwd van integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Mijn klanten waarderen mijn eerlijke advies en de transparante manier waarop ik hen door het hele proces begeleid.

Mijn Benadering

Bij Van Dijk & Ten Hove Makelaardij geloof ik in een persoonlijke en transparante benadering. Elke klant is uniek, en daarom bied ik op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Mijn diepgaande kennis van de lokale markt, gecombineerd met mijn passie voor vastgoed, stelt mij in staat om u de best mogelijke service te bieden.

Ik streef ernaar om mijn klanten een stressvrije ervaring te bieden door hen stap voor stap te begeleiden, van de eerste waardebepaling tot de uiteindelijke overdracht. Door mijn uitgebreide netwerk van contacten en mijn expertise, kan ik ervoor zorgen dat uw woning tegen de beste voorwaarden wordt gekocht of verkocht.

Wat Klanten over Mij Zeggen

Veel van mijn klanten komen via aanbevelingen van tevreden huiseigenaren die mijn diensten hebben gebruikt. Zij waarderen vooral mijn persoonlijke aanpak en mijn toewijding om het beste resultaat voor hen te bereiken. Hier zijn enkele opmerkingen van mijn klanten:

"Ferry van Dijk heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van ons huis. Zijn kennis van de markt en zijn professionele aanpak hebben geleid tot een snelle en succesvolle verkoop."

"Dankzij Ferry hebben we ons droomhuis gevonden. Hij luisterde naar onze wensen en vond precies wat we zochten. Zijn begeleiding tijdens het hele proces was onmisbaar."

Mijn Missie

Mijn missie is eenvoudig: ik wil ervoor zorgen dat het kopen of verkopen van een huis een positieve en bevredigende ervaring is voor mijn klanten. Ik geloof dat eerlijkheid, communicatie en toewijding de sleutel zijn tot succes. Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn.

Bij Van Dijk & Ten Hove Makelaardij staat uw belang altijd voorop. Of u nu een woning wilt kopen of verkopen, ik ben er om u te helpen bij elke stap van de weg. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik u kan ondersteunen bij uw woonbehoeften.

Hierom kiezen voor Van Dijk & Ten Hove Makelaardij

  • Lokale Expertise: Van Dijk & Ten Hove Makelaardij heeft diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Wij kennen de wijken, de prijsontwikkelingen en de demografische trends, wat ons in staat stelt om nauwkeurige en waardevolle adviezen te geven.
  • Persoonlijke Service: Ons kantoor staat bekend om zijn persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen aan.
  • Ervaring en Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring in de makelaardij heeft Van Dijk & Ten Hove een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij begeleiden klanten door het hele koop- of verkoopproces met deskundigheid en zorg.
  • Uitgebreid Netwerk: Dankzij ons uitgebreide netwerk van contacten kunnen wij snel en efficiënt kopers en verkopers met elkaar in contact brengen. Dit netwerk omvat niet alleen potentiële kopers, maar ook andere professionals zoals hypotheekadviseurs, accountants en notarissen.
  • Innovatieve Marketingstrategieën: Wij maken gebruik van moderne en innovatieve marketingstrategieën om uw woning optimaal te presenteren. Dit omvat professionele fotografie, virtuele rondleidingen en uitgebreide online marketingcampagnes.
  • Transparantie en Communicatie: Bij Van Dijk & Ten Hove Makelaardij staat transparantie hoog in het vaandel. Wij houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang en zorgen voor duidelijke en open communicatie gedurende het hele proces.
  • Hoge Klanttevredenheid: Klanten van Van Dijk & Ten Hove Makelaardij zijn zeer tevreden over onze diensten, wat blijkt uit de positieve beoordelingen en aanbevelingen. Tevreden klanten zijn het beste bewijs van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Verkoop van uw woning

Het verkopen van een huis is een grote stap en kan een uitdagend proces zijn. Bij Van Dijk & Ten Hove Makelaardij sta ik klaar om u te begeleiden en ervoor te zorgen dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Met mijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, zorg ik voor een soepele en succesvolle verkoop.

Waardebepaling

De eerste stap in het verkoopproces is het vaststellen van de waarde van uw woning. Ik voer een grondige analyse uit van vergelijkbare woningen in de buurt, recente verkoopprijzen en de huidige marktomstandigheden. Deze waardebepaling helpt ons om een realistische en marktconforme vraagprijs vast te stellen, waardoor uw woning aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers.

Marketing

Een sterke marketingstrategie is essentieel om uw woning onder de aandacht te brengen. Ik stel een uitgebreid verkoopplan op, met professionele fotografie die uw woning op zijn best laat zien, virtuele rondleidingen voor een gedetailleerd beeld, en advertenties op populaire vastgoedwebsites en social media platforms. Daarnaast zorgen we voor flyers, brochures en advertenties in lokale kranten om een breed publiek te bereiken.

Bezichtigingen

Ik organiseer en begeleid bezichtigingen voor geïnteresseerde kopers. Tijdens deze bezichtigingen zorg ik ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd en beantwoord ik alle vragen van potentiële kopers. Dit is een cruciale stap, omdat het de eerste indruk vormt en kopers kan overtuigen van de waarde van uw woning.

Onderhandelingen

Onderhandelingen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het verkoopproces. Met mijn ervaring en kennis van de markt, voer ik onderhandelingen om de beste prijs en voorwaarden voor uw woning te verkrijgen. Dit omvat het bespreken van biedingen, het onderhandelen over de verkoopprijs en het vaststellen van de opleverdatum en eventuele reparaties of aanpassingen die nodig zijn.

Juridische Zaken

Het verkoopproces omvat veel juridische aspecten die zorgvuldig moeten worden afgehandeld. Ik begeleid u bij het opstellen en controleren van de koopovereenkomst en andere juridische documenten. Ook regel ik bouwkundige keuringen en bodemonderzoeken om de staat van de woning te controleren en eventuele verborgen gebreken op te sporen.

Afronding

De laatste stap is de afronding van de verkoop bij de notaris. Ik begeleid u bij deze fase, inclusief een laatste inspectie van de woning en de officiële overdracht van de eigendom. Ik zorg ervoor dat alle documenten correct zijn ingevuld en ondertekend, zodat de verkoop zonder problemen kan worden afgerond.

Nazorg

Mijn service stopt niet bij de verkoop van uw woning. Ik blijf beschikbaar voor al uw vragen en bied ondersteuning bij de verhuizing en de financiële afwikkeling van de verkoop. Of u nu advies nodig heeft over uw volgende stappen of hulp bij het vinden van een nieuwe woning, ik sta voor u klaar.

Bij Van Dijk Makelaardij staat uw belang altijd voorop. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik u kan helpen bij de verkoop van uw woning.

Aankoop van uw woning

Bij Van Dijk & Ten Hove Makelaardij begrijpen wij dat het kopen van een huis een spannende maar ook stressvolle ervaring kan zijn. Daarom bied ik uitgebreide aankoopbegeleiding om u te helpen bij elke stap van het proces, zodat u met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Zoekopdracht

Het proces begint met een persoonlijke kennismaking waarbij ik uw wensen en behoeften in kaart breng. Wilt u een moderne stadswoning, een ruime gezinswoning in een rustige buurt, of misschien een charmant landhuis? Door een duidelijk beeld te krijgen van wat u zoekt, kan ik gericht op zoek gaan naar woningen die aan uw criteria voldoen. Mijn uitgebreide kennis van de lokale markt helpt hierbij enorm.

Bezichtigingen

Wanneer er geschikte woningen zijn gevonden, organiseer ik de bezichtigingen. Tijdens deze bezoeken begeleid ik u en wijs ik op belangrijke aspecten van de woning zoals de bouwtechnische staat, mogelijke renovaties en de algehele buurt. Ik help u de voor- en nadelen van elke woning te evalueren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Onderhandelingen

Onderhandelen over de aankoopprijs en voorwaarden kan ingewikkeld zijn. Ik zet mijn expertise en ervaring in om namens u de beste deal te sluiten. Dit omvat niet alleen de prijs, maar ook andere belangrijke voorwaarden zoals de opleverdatum en eventuele reparaties of renovaties die nodig zijn. Mijn doel is om u een eerlijke prijs en gunstige voorwaarden te garanderen.

Juridische Zaken

Het kopen van een huis brengt veel juridische formaliteiten met zich mee. Ik zorg ervoor dat alle documenten correct worden opgesteld en gecontroleerd, van de koopovereenkomst tot eventuele aanvullende clausules. Daarnaast zorg ik voor de noodzakelijke bouwkundige keuringen en bodemonderzoeken om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Ik werk nauw samen met notarissen en andere juridische experts om een soepele afhandeling te garanderen.

Afronding

Wanneer alle onderhandelingen zijn afgerond en de juridische zaken op orde zijn, begeleid ik u tijdens de afronding van de aankoop bij de notaris. Dit omvat de laatste inspectie van de woning om te controleren of alles in de afgesproken staat is en de officiële overdracht van de eigendom.

Nazorg

Mijn service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe woning. Ik blijf beschikbaar voor al uw vragen en bied ondersteuning bij de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis. Of u nu advies nodig heeft over lokale voorzieningen of hulp bij het vinden van betrouwbare verhuizers, ik sta voor u klaar.

Van Dijk & Ten Hove Financieel Advies & Makelaardij


Contact

info@vandijkentenhove.nl

+31352031188


Adres

Soestdijkerstraatweg 86, 1213 XH Hilversum

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnen+316 xxx xxx xx img 1